Selecteer een pagina

Bestel hier jouw IPL starterkit!

Bestel direct

‘’I’ve got 99 problems and essential Oils solved like 92 of them’’

How it started

‘’Zo’n ding wil ik ook’’, zei Annick tegen Ismee terwijl ze naar de diffuser in Ismee’s woonkamer wees. Kort daarvoor had Ismee de oliën van Young Living ontdekt. In haar zoektocht naar fijne essentiële oliën zonder troep, kwamen deze 100% natuurlijke oliën als beste uit haar test. Voor degenen die Ismee nog niet kennen: dat komt een product of merk niet zomaar ;). Vanuit haar oogpunt als orthomoleculair therapeut kon ze niet anders dan verliefd worden op deze oliën die zoveel bijdragen aan je fysieke en mentale gezondheid.

Enthousiast door alle mogelijkheden, wilde ze meer mensen kennis laten maken met deze prachtige producten. Zo ontstond het idee om er ook zakelijk iets mee te doen, het liefst met een business partner. En toen was daar dus Annick, haar onmisbare businesscoach en inmiddels vriendin, die toevallig interesse toonde in de diffuser.

Maar toeval, daar geloven ze niet in. Binnen een kwartier bestelden ze een diffuser voor Annick en besloten samen IPL Oils op te zetten. Beiden eigenlijk geen flauw idee waar ze ‘’ja’’ op zeiden, maar dat ze als business partners verder wilden was overduidelijk. Met Annick haar verstand van zaken en Ismee haar kennis over oliën ontstond de gedeelde missie om mensen bewust te maken van een gif-vrije levensstijl.

How it’s going

‘’We kunnen wel stellen dat dat niet verkeerd heeft uitgepakt. Dat we in korte tijd zo’n bijzonder netwerk zouden opbouwen en zoveel mensen kunnen helpen bij het transformeren van hun levensstijl, is het mooiste wat er is. Inmiddels heeft IPL Oils zich als een olievlek (ha!) verspreid en is ons team flink uitgebreid. Dat willen we ook zeker blijven doen. Enerzijds met members die met IPL Oils de stap zetten naar een bewuster en gifvrij bestaan, anderzijds met ‘’collega’s’’ die deze fijne producten ook willen verkopen.’’ Benieuwd hoe dat werkt?

Loading...