Bestel hier jouw IPL starterkit!

Bestel direct

‘’I’ve got 99 problems and essential Oils solved like 92 of them’’

How it started

Voor degene die mijn nog niet kennen; ik ben officieel ben ik Orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige. Maar nog belangrijker: ik ben ervaringsdeskundige. Ik weet hoe het is om last te hebben van je darmen, gek te worden van je slechte huid, menstruatieproblemen of extreme vermoeidheid. En ook hoe lastig het kan zijn om je grenzen aan te geven en jezelf op nummer één te zetten.

Tijdens mijn burn-out leerde ik alles over de invloed van voeding, stress, hormonen en chemicaliën op ons lichaam. Dingen waarbij we zo ver verwijderd zijn geraakt van de essentie van gezondheid en die we op school niet leren. Ik vind dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om een bewuste keuze te maken. Dat betekent niet altijd de gezondste keuze, maar wel eentje die je weloverwogen maakt omdat je alle kennis hebt.

In mijn zoektocht naar fijne essentiële oliën zonder troep, heb ik de oliën van Young Living ontdekt. Deze 100% natuurlijke oliën kwamen als beste uit mijn test. Vanuit mijn oogpunt als orthomoleculair therapeut kon ze niet anders dan verliefd worden op deze oliën die zoveel bijdragen aan je fysieke en mentale gezondheid.

Enthousiast door alle mogelijkheden, wilde ik graag meer mensen kennis laten maken met deze prachtige producten. Zo ontstond het idee om er zakelijk iets mee te doen. Een team te creëeren en een community waarin we samen mensen bewust kunnen maken van een gif-vrije levensstijl.

How it’s going

‘’Ik kan wel stellen dat dat niet verkeerd heeft uitgepakt. Dat ik in korte tijd zo’n bijzonder netwerk zou opbouwen en zoveel mensen heb kunnen helpen bij het transformeren van hun levensstijl, is het mooiste wat er is. Inmiddels heeft IPL Oils zich als een olievlek (ha!) verspreid en is het team flink uitgebreid. Dat wil ik ook zeker blijven doen. Enerzijds met members die met IPL Oils de stap zetten naar een bewuster en gifvrij bestaan, anderzijds met ‘’collega’s’’ die deze fijne producten ook willen verkopen.’’ Benieuwd hoe dat werkt?

Loading...